Празникът на училището с г-жа Тина Писарова

Здравейте, мили деца от 5 “В” клас на училище СУ “Константин Петканов”!

Бях поканена от вашия класен ръководител г-жа Русинова във връзка с празника на моето и вашето училище, да споделя с вас накратко моята житейска история. Казвам се Тина Писарова. От 1 до 7 клас учих в прекрасното училище СОУ “К. Петканов”. Бях в паралелка “К”, а номерът ми бе 33ти. Представете си само колко много деца са учили тогава! Спомням си , че имаше периоди, в които бяхме на три смени. Оттам съм запазила най-добрите си приятелства и до днес 🙂 След това продължих образованието си в строителния техникум “Кольо Фичето” със специалност – “Геодезия”. А после и висше образование в София в МГУ ”Св. Иван Рилски” със същата специалност. Кариерата си започнах на 25г. Още помня , че дълго време търсих работа. Исках да работя в строителството , но на тази възраст и без никакъв стаж, никой не ме взимаше. И така, обадих се на поредната обява за работа от вестник “Ало, Бургас”, която беше за строителен техник. Жената отсреща ми каза , че търсят човек с опит, естествено не бях изненадана, но после добави , че търсят и момиче със строителен техникум да помага в документацията. И така пак се отправих на интервю. Собственикът на фирмата беше любезен , казах му, че току-що съм завършила, нямам и един ден стаж, но имам желание да работя и да се уча. Той ме изслуша , каза ми задълженията, каза ми какво е заплащането, дори и не бях сънувала такава заплата за начало и накрая ми каза , че съм наета, но да си помисля и да се обадя до два дни, дали приемам предложението. Отговорих му, че няма какво да мисля, ПРИЕМАМ ГО! Така старитара моята кариера. Без препоръки, без познати , без връзки! Работих много, сменила съм 4 фирми. Завърших магистратура “Съдебни експертизи в строителството”. Научих се да бъда търпелива, старателна и отговорна. Сега съм вече на 40г. омъжена с две деца. Работя като Директор на общинско предприятие “Общински имоти”. Динамична и изключително отговорна длъжност. Моят съвет към вас е да вярвате в себе си! Не се отказвайте от мечтите си и изпълнете целите си! Бъдете упорити , но не на всяка цена. Бъдете реалисти. Ценете себе си и другите!

В 1 “К” клас с г-жа Карабаджакова

—————————————————————————————————————

Моето семейство на мероприятие наречено “Тон в тон”. Всички сме с екипи на Ювентус.

———————————————————————————————————–

Минерални бани – да изчистем България за един ден

————————————————————————————————————-

Аз и кметът Димитър Николов – мероприятие организирано от мен за събиране на средства в помощ на наводненията през 2017 г.

————————————————————————————————————

На работна среща. До мен със синьо сако е Ивелина Василева – бивш министър на околната среда и настоящ депутат. До нея е Ева Майдел – евродепутат.

——————————————————————————————————–

Конференция с известни и успели личности като Иван Вълков – депутат; Пеньо Мечков – общински съветник и собственик на “Авеню” – Меден Рудник; Ренета Тонич – спортни имоти; Андрей Рунчев – транспорт; Ивайло Иванов – пристанища и инфраструктура; Тодор Йосифор – общински съветник.

————————————————————————————————————-

Една от нашите органнизации съставена само от дами

———————————————————————————————————-

Мероприятие “Да посрещнем Нептун”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: